طرز تهیه کیک ورقه ای

کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت در پخت کیک)
مواد لازم
۱لیوان شیر.
۲ لیوان آرد .
۱لیوان شکر.
%da%a9-%da%a9-%d9%82%d8%a7%d8%b4%d9%82-%da%a9-%da%a9-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%86-%d9%81%d8%b1-2-300
۲ عدد تخم مرغ.
۱ق غ بکینگ پودر.
گلاب یک فنجان .
پودر پسته و بادام به میزان دلخواه
طرز تهیه
تخم مرغها رو با قاشق کمی بزنید، کم کم ارد ،گلاب، بکینگ پودر، پودر پسته و بادام را به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید در این بین .
یک لیوان شکر را روی حرارت گذاشته بعد از جوش امدن و گرم شدن شکر را به ان اضافه کنید تا شکر حل شود بعد شیر داغ ک شکر در آن حل شده به مواد اضافه کنید
حالا توی یه تابه نچسب کمی روغن ریخته و از مواد به اندازه یک قاشق در تابه بریزید و مانند کوکو سرخ کنید
%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%82%d8%a7%d8%b4%d9%82%db%8c-%da%a9%db%8c%da%a9-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%86-%d9%81%d8%b1-2-300x225
با این میزان مواد من چهل و چهارتا کیک قاشقی درست کردم

پیشنهاد می کنیم ... 20161026104011216630a lemoo.ir-ghg LEMOO.IR_honey_purity_test
admin ۱۰ / ۱۰ / ۱۳۹۵ بدون دیدگاه مشاهده : 134 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)