طرز تهیه کیک نوتلا

 برای تهیه این کیک خوشمزه و بسیار زیبا، باید خمیر آماده کروسان تهیه کنید. یا اگر خودتان بلد هستید، آن را از قبل آماده کرده و بقیه مراحل را طبق دستور زیر انجام دهید.

images

مواد لازم:

 خمیر آماده کروسان (مجموعا یک کیلوگرم)
یک شیشه نوتلا
۱ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

۱-فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲- خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به شکل یک دایره با قطر ۲۵ سانتی متری برش دهید.

۳- یک لایه نوتلا روی خمیر بمالید.

۴- این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید تا چندین لایه از خمیر و نوتلا به دست بیاید.

۵- آنها را روی هم بچینید.

۶- توجه داشته باشید که روی لایه آخر خمیر نباید شکلات بمالید.

images

۷-برای یک اندازه بودن خمیرها، در آخر دوباره با استفاده از قالب یا یک بشقاب، آنها را برش زده و خمیرهای اضافی را جدا کنید.

۸-در مرکز دایره یک استکان گذاشته و به صورت بعلاوه، خمیر را برش بزنید. سپس یک ضربدر روی آن بزنید. مثلث های به دست آمده را نیز از وسط دو نیم کنید.

۹- لیوان را بردارید، خمیرها را دوتا دوتا و برعکس هم بچرخانید تا لایه های درونی آنها دیده شود. همین کار را با بقیه برش ها انجام دهید.

۱۰- تخم مرغ را درون یک پیاله هم زده و با کمی آب رقیق کنید.

۱۱-با قلم مو تخم مرغ را روی خمیر بمالید.

۱۲- آن را به مدت ۲۸ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا طلایی و پخته شود.


پیشنهاد می کنیم ... %da%a9%d9%88%d9%81%d8%aa%d9%87-%d8%b1-%d8%ad%d8%a7%d9%86 lemoo.ir-pyqy lemoo-0107
admin ۰۴ / ۱۰ / ۱۳۹۵ بدون دیدگاه مشاهده : 102 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)