طرز تهیه کیک مخصوص پایه کیک

کیک  ده سانتی بدون هیچ دستکاری  مخصوص کیک پایه

مواد لازم:
٣پیمانه آرد
٣عدد تخم مرغ

53d13743-a15e-49e6-b3be-197
١ونیم پیمانه شکر
١پیمانه شیر
١پیمانه روغن
١ق م خوری بکینگ پودر
١ق چ خوری جوش شیرین
١ق چ خوری وانیل
آرد و ب.پ و جوش شیرین رو هم باهم الک کنید…
تخم مرغ و شکر و وانیل رو حدود شش دقیقه بزنید تا خوب پف کنه و کشدارشه…در حال هم زدن شیری که به دمای محیط رسیدهرو اضافه کنید….و روغن رو…همزن رو خاموش کنید…حالا مخلوط آردی رو در سه مرحله اضافه کنید پره های همزن رو بگیرید دستتون…هر مرحله آرد رو با پره ها فقط در حدی که دیگه آرد توی هوای پخش نشه هم بزنید. نمیخوایم کامل مخلوط شه…آرد رو که کامل ریختید هنوز مایع یکدست نیست…حالا با همزن روشن تا ده بشمرید و هم بزنید. … حتما قالب میان تهی باشه….داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ١٧۵گرم کردید بزارید به مدت ٣۵تا ۴٠دقیقه

53d13743-a15e-49e6-b3be-1976ae32c47e
اگر این طریقه ی هم زدن رو توی تمام کیکایی که تا حالا گفتم انجام بدید پف خوب و کیک مطلوب رو ۱۰۰% به دست میارید.


پیشنهاد می کنیم ... images index lemoo.ir-gtr
admin ۰۳ / ۱۱ / ۱۳۹۵ بدون دیدگاه مشاهده : 110 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)