طرز تهیه کوفته ریحان

 مواد لازم برای کوفته ریحان

برنج پخته شده – ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده گوساله – ۴۰۰ گرم
سبزی ریحان خرد شده – ۱۵۰ گرم
تخم مرغ – یک عدد
آرد نخودچی – دو قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل – به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن – به میزان لازم
%da%a9%d9%88%d9%81%d8%aa%d9%87-%d8%b1-%d8%ad%d8%a7%d9%86

مواد لازم برای سس کوفته ریحان

پیاز خرد شده – دو عدد
رب گوجه فرنگی – دو قاشق غذاخوری
سیر – دو حبه
پیازچه – سه شاخه خرد شده
آبلیمو – پنج قاشق غذاخوری
روغن – به میزان لازم

طرز تهیه کوفته ریحان

                                                                      
 ابتدا گوشت چرخ کرده را با سبزی خرد شده، تخم مرغ و آرد نخودچی مخلوط می کنیم و همراه با برنج پخته شده به مدت ۱۵ دقیقه خوب ورز می دهیم یا ۴۰ بار گوشت را به کف ظرف می زنیم تا خوب چسبندگی پیدا کند. بعد به اندازه یک گردو از این مخلوط برمی داریم و به شکل بیضی درمی آوریم و در روغن خوب سرخ می کنیم. در آخر کوفته ها را در سس می خوابانیم تا آب کوفته ها گرفته شود.
%da%a9%d9%88%d9%81%d8%aa%d9%87-%d8%b1%db%8c%d8%ad%d8%a7%d9%86

طرز تهیه سس کوفته

                                                                                  
 ابتدا پیاز را نگینی خردکرده و در تابه ای سرخ می کنیم تا حدی که طلایی شود. پیازچه و سیر را اضافه می کنیم، وقتی خوب تفت خورد رب را اضافه کرده و تفت می دهیم. دو لیوان آب اضافه می کنیم، وقتی آب جوش آمد کوفته ها را داخل آن قرار می دهیم.در ظرف را باز می گذاریم تا بجوشد تا حدی که در آخر یک لیوان آب باقی بماند.
نکته
در پخت انواع کوفته ها نباید در ظرف گذاشته شود چون باعث وا رفتن کوفته ها می شود.آب لیمو را در آخر اضافه می کنیم ۱۰ دقیقه قبل از سرو غذا.

پیشنهاد می کنیم ... 53d13743-a15e-49e6-b3be-197 index 20161026104011216630a
admin ۲۹ / ۰۹ / ۱۳۹۵ بدون دیدگاه مشاهده : 142 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)