طرز تهیه کباب ترکی

خیلی از مردم دنیا عاشق این غذای خوشمزه اند چرا که کباب ترکی جزو غذاهای بین الملل ترکی است و یکی از ویژگی های ممتازی که این غذا دارد این است که در زمانی کمتر از یک ربع آماده می شود

lemoo.ir-ho

طرز تهیه کباب ترکی

مواد لازم مخصوص ۴ نفر

گوشت فیله گوساله: ۲ تکه
گوشت فیله مرغ: ۴ تا ۵ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه: ۱ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر: ۲ تا۳ عدد
پیاز: یک عدد بزرگ
روغن: به میزان لازم
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
 

طرز تهیه کباب ترکی خانگی

ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید. سیر را خرد کرده و به آن اضافه کنید. 
گوشت گوساله و مرغ را به ورقه های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنید.
قارچ و فلفل دلمه را خرد کنید و به گوشت های ورقه ای و سرخ شده بیفزایید (قبل از سرخ کردن قارچ ها، یک قاشق آّب لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود). 
اکنون همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها بزنید. در ظرف را ببندید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم و طعمدار شوند. سیب زمینی را خلال کرده، کمی آب پز کنید (دقت کنید نیمه پز شده باشد). سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.
غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزیین کنید. همچنین می توانید همه مخلفات آماده شده را در نان گذاشته به شکل ساندویچ مصرف کنید.
 
lemoo.ir-rt0
می توانید هم چنین در حین پخت به مواد پنیر پیتزا نیز اضافه کنید و هم چنین این کباب خوشمزه را می توانید با انواع سس نیز میل کنید


پیشنهاد می کنیم ... index 53d13743-a15e-49e6-b3be-197 2016103111216631370a
admin ۱۴ / ۱۲ / ۱۳۹۴ بدون دیدگاه مشاهده : 544 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)