طرز تهیه کباب اسپانیایی

کباب اسپانیایی کبابی خوشمزه است که برای پخت آن نیاز به زغال و دستگاه کباب پز و … ندارید و به راحتی در فر می توانید این کباب اسپانیایی خوش طعم را بپزید و از طعم آن لذت ببرید

lemoo.ir-pyqy

مواد اولیه برای تهیه کباب اسپانیایی :
پودر زیره نصف ق. چ
پودر تخم گشنیز نصف ق. چ
سیر ساطوری ۲ حبه
پاپریکا یک ق. چ
پودر آویشن نصف ق. چ
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

آموزش پخت کباب اسپانیایی

طرز تهیه :

ابتدای امر باید آب لیموی تازه و ادویه جات را مخلوط کنید و به آن نمک و روغن و فلفل را اضافه کنید. این مواد را که مخلوط کردید باید سینه مرغ را به قطعات مناسب تقسیم کنید، و آن ها را در خلال جا کنید. باید ماده طعم دهنده را روی آن ها بریزید. دوساعت بعد از این سیخ ها را از مایع در آورید و بعد روی توری مشبک بگذارید که روی منقل است . برای استفاده در فر باید حدود ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.

برای این که از تردی بهتری این کباب برخوردار شود بهتراست که از گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید و از شب قبل گوشت را در مایع طعم دهنده قرار بدهید .

lemoo.ir-yqy

کباب اسپانیایی ما آماده شد شما می توانید این کباب را هم با نان سرو کنید و هم با برنج


پیشنهاد می کنیم ... lemoo.ir-421_kookoo lemoo.ir-40929 lemoo.ir--295
admin ۲۳ / ۱۲ / ۱۳۹۴ بدون دیدگاه مشاهده : 94 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)