طرز تهیه مرغ خامه ای

 مرغ خامه ای یکی از غذاهای خوشمزه ایست که تاریخچه این غذا را منسوب به ایتالیا دانسته اند و این غذای خوشمزه برای چهار نفر آموزش داده شده است که شما می توانید با کاهش یا افزایش تکه های مرغ میزان این غذا را به اندازه مطلوب خود در آورید

lemoo.ir-Creamy-Chicken-(2)

طرز تهیه مرغ خامه ای

 

مواد لازم برای مرغ خامه ای ایتالیایی :

سینه مرغ بدون پوست و استخوان  ۴ عدد
 روغن ۱ قاشق غذاخوری
 نمک نصف قاشق چایخوری
 فلفل  یک چهارم قاشق چایخوری
سس ایتالیایی ۲ قاشق غذاخوری
سس پاستای آلفردو ۱ فنجان

طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی :
مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت ۱٫۵ سانتیمتری برسد.

یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید. مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

 

lemoo.ir-Creamy Chicken (2)

 

حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.

سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد.

مرغ خامه ای ما آماده شده است می توانید بجای سس نیز از ماست های چکیده خامه ای نیز استفاده کنید


پیشنهاد می کنیم ... lemoo-02a lemoo.ir-ghg lemoo.ir-580a
admin ۲۰ / ۱۲ / ۱۳۹۴ بدون دیدگاه مشاهده : 85 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)