طرز تهیه مارمالاد سیب

مواد لازم:
سیب، دو کیلو
شکر، یک کیلو
ژلاتین،۲ ورق
وانیل، نصف قاشق چایخوری
آبلیمو، دو قاشق سوپخوری
lemoo-1294

طرز تهیه مارمالاد سیب

 
طرز تهیه:
* سیب را با سه لیوان آب می گذاریم بپزد. بعد سیبهای پخته شده را از صافی رد کرده و یا چرخ می کنیم شکر را روی آنها می ریزیم و دو ساعت به ان استراحت می دهیم.
* ژلاتین را در مقداری آبجوش حل کرده و در مایه سیب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.
* مخلوط حاصل را روی حرارت ملایم می جوشانیم تا غلیظ شود و بعد آن را از روی حرارت برمی داریم.
* بعد از سرد شدن مارمالاد آن را در شیشه ریخته و در جای خنک می گذاریم.
* در اوایل پختن مارمالاد ، وانیل را به آن اضافه می کنیم.

پیشنهاد می کنیم ... lemoo-037 index lemoo.ir-b-468
admin ۲۹ / ۰۸ / ۱۳۹۴ بدون دیدگاه مشاهده : 151 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)