طرز تهیه فالوده بستنی

با نزدیک شدن فصل گرما میزان درخواست دستور فالوده بستنی نیز افزایش پیدا کرد و بر آن شدیم تا دستور این دسر خوشمزه و خنک تابستانی را بصورت مجزا و در دو بخش جداگانه یک فالوده و دوم بستنی قرار دهیم طرز تهیه فالوده خانگی:

images

طرز تهیه فالوده بستنی

مواد لازم :نشاسته : ۲۵۰ گرم

آب : ۲ لیوان

گلاب : یك سوم لیوان
طرز تهیه :
آب و نشاسته را مخلوط كرده و در قابلمه نچسب می ریزیم ، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه كرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این كار باید حداقل ۲۰ دقیقه وقت صرف كنیم ) . سپس در ظرف بزرگی ، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیك چرخ گوشت قرار می دهیم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم . ظرف یخ را طوری قرار می دهیم كه رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می كنیم . ( بهتر است این كار با دستكش انجام شود تا دست یخ نكند ) .

پس از اتمام كار مقداری یخ را خرد كرده و كمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می كنیم . در موقع سِرو می توانیم روی آن كمی شربت آبلیمو بریزیم و با یك حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین كنیم .

طرز تهیه بستنی:

مواد لازم :

 شیر ۲ لیوان (نیم لیتر)
 شکر  ۴ قاشق سوپخوری (۱۰۰ گرم)
 زرده تخم مرغ ۴ عدد
 ثعلب به جای زرده تخم مرغ ۱۵ گرم
وانیل یا زعفران
نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه بستنی در خانه :
شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را خوب با هم بزنید تا تخم مرغ کف کند.

شیر را جوش آورده و زرده و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ با شیر کاملا مخلوط شود.
اگر می خواهید از ثعلب استفاده کنید باید بعد از گرم کردن شیر، شکر، وانیل و ثعلب را به آن بیافزایید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و شکر حل شود.

lemoo.ir-68461

اکنون برای اینکه شیر به شکل و شمایل بستنی شبیه شود باید آن را در سرما هم بزنید.
کسانی که بستنی ساز دارند، این وسیله کار را برایشان انجام می دهد اما کسانی که بستنی ساز ندارند باید به روش دیگری عمل کنند.

ظرفی پر از یخ تهیه کنید و شیر را در ظرفی فلزی ریخته، داخل ظرف یخ قرار دهید و با همزن بزنید تا کم کم کش دار شده و تبدیل به بستنی شود.

می توانید روی این بستنی ساده وانیلی مقداری کارامل بریزید

راه دیگر این است که ظرف شیر را که بهتر است فلزی (استیل) باشد در فریزر قرار دهید تا اطراف شیر کمی یخ بزند؛ سپس شیر را از فریزر درآورده و با همزن بزنید و آن قدر این کار را تکرار کنید تا شیر کش دار شده و به شکل بستنی درآید حال بستنی و فالوده را در ظرفی کنار هم ریخته و بر روی آنها آبلیمو و شربت آلبالو بریزید و سرو کنید


پیشنهاد می کنیم ... lemoo-5102a 2016111104719355420a %da%98%d9%84%d9%87-%d8%a8%d9%87-%d8%b4%da%a9%d9%84-%d8%aa%d9%88%d8%aa-%d9%81%d8%b1%d9%86%da%af-300x30
admin ۱۳ / ۰۴ / ۱۳۹۵ بدون دیدگاه مشاهده : 99 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)