طرز تهیه شیرینی لوزی

شیرینی لوز یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که  ارمغن و سوغات شهر تبریز است اما شما می توانید با موادی که در منزل دارید این شیرینی خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید

lemoo.ir-dx

طرز تهیه شیرینی لوزی

مواد لازم برای تهیه شیرینی لوزی :بادام ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
زعفران (دم کرده غلیظ) ۱ ق س
پودر قند ۲ ق س
پسته کوبیده مقداری

lemoo.ir-fx

طرز تهیه:

 برای این شیرینی نیاز به پودر بادام داریم، یا میتونید آماده تهیه کنید، ولی اگه من توصیه میکنم خودتون اینکار رو انجام بدید، چون کیفیتش خیلی بهتره.

برای تهیه پودر بادام، بادام خام رو توی آب خیس کنید و پوستش رو بگیرید و یک روز بگذارید تا خشک بشه بعد آسیاب کنید و بعد از الک ریز رد کنید. پودر بادام باید خیلی نرم باشه و زیر دندون احساس نشه. پودر قند رو با پودر بادام مخلوط کنید و کنار بگذارید.

شکر و آب رو با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت تا بجوشه و قوام بیاد، باید مثل مربا شیره کشدار بشه.
بگذارید شیره حسابی خنک بشه.بعد با هم زن برقی شروع به هم زدن کنید، حدود ده الی پانزده دقیقه باید هم بزنید تا مایع سفید و کشدار بشه.

زعفران رو بهش اضافه کنید.( دقت کنید که زعفران باید غلیظ باشه تا فقط یک قاشقش به مایع خوب رنگ بده. چند دقیقه دوباره هم بزنید.
پودر بادام رو کم کم به مایع اضافه کنید و هم بزنید.
پودر بادام باید آنقدر اضافه بشه که مایع شیرینی به شکل خمیر دربیاد و به دست نچسبه.
داخل قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بندازید و مایع شیرینی رو توش بریزید و پهن کنید و پسته ها رو روش بپاشید و با پشت قاشق صاف کنید.

نصف روز توی یخجال بگذارید تا شیرینی کاملا منسجم بشه، بعد برش بزنید.

این شیرینی ها را هم می توانید با چاقو مدل لوزی برش بزنید و هم با استفاده از قالب هر مدلی که دوست دارید را بر روی شیرینی پیاده کنید قالبهای آماده ی طرح قلب و ستاره و … نیز در بازار و لوازم شیرینی فروشی موجود می باشد


پیشنهاد می کنیم ... tangerine-fruit-1-768x513 lemoo.ir-8k5vd lemoo-035
admin ۱۶ / ۱۲ / ۱۳۹۴ بدون دیدگاه مشاهده : 462 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)