طرز تهیه شیرینی اتابکی

شیرینی اتابکی شیرینی های کوچک و مجلسی است که بسیار مناسب پذیرایی برای عید نوروز است و برای تهیه آن به مواد زیر نیاز دارید:

lemoo.ir-Nowruz-33

طرز تهیه شیرینی اتابکی

مواد لازم :
آرد سفید: ۱و ۱/۲ پیمانه
آرد برنج: ۱و ۱/۲ پیمانه
روغن جامد: ۱و ۱/۴ پیمانه
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
پودر قند: ۱و ۱/۴ پیمانه
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری سر خالی

طرز تهیه شیرینی اتابکی :
روغن جامد و پودر قند را با هم خوب مخلوط می کنیم تا کرم مانند شود. زرده تخم مرغ را افزوده و هم می زنیم تا مواد به خورد هم برود.

وانیل و آرد را اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.

سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا پودر کاکائو به تمامی خمیر برسد.

در پایان هر کدام از قسمت های خمیر را جداگانه در نایلون فریزر گذاشته و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال می گذاریم.
بعد از این مدت خمیر را به دلخواه قالب می زنیم.(می توانید همه را یک رنگ یا مطابق تصویر دو رنگ کار کنید) و در سینی فر با فاصله می چینیم و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهیم. (این شیرینی نباید زیاد تغییر رنگ دهد).
بعد از پخت حدود ۲ دقیقه صبر کرده و شیرینی ها را از سینی خارج می کنیم.

نگذارید شیرینی ها در سینی خنک شوند چون در آن صورت به کف سینی خواهند چسبید البته اگر از کاغذ روغنی استفاده می کنید هرگز نمی چسبد

می توانید برای شیرینی های خود از ظروف زیبا برای تزئین استفاده کنید و همچنین می توانید آنها را با دانه های ترافل تزئین کنید


پیشنهاد می کنیم ... lemoo-8efe images lemoo.ir-57-8546
admin ۰۱ / ۱۲ / ۱۳۹۴ بدون دیدگاه مشاهده : 157 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)