طرز تهیه سرمه گردو

ممکن است در بازار سرمه های آماده شیمیایی پیدا کنید اما در قیاس با سرمه های خانگی آنها به هیچ عنوان مفید نیستند و گاهی آسیب به چشم ها هم خواهند زد و ما در اینجا آموزش تهیه سرمه طبیعی را می دهیم

lemoo-0116

که با موادی که در منزل دارید می توانید این سرمه ی چرب را تهیه کنید مواد لازم برای تهیه سرمه چرب گردو : ۲۰عدد بادام تلخ  و ۲۰ عدد فندق‏_‏ ۵عدد مغز گردو‏ و ‏ ۵تکه نارگیل به سایز بادام بادام.در بین این دانه های روغنی بادام و فندوق ضروری و گردو برای چربی بیشپر دوده ها و یایتا سورمه مناسب است. ابتدا پوست مغزهایمان را می گیریم بدین صورت که اگر دو دقیقه در آبجوش باشند به راحتی کنده می شوند و پوست گردو به علت کاغذی بودن نیازی به آبجوش ندارد

سپس مغزهارو روی پارچه نخی پهن و یکساعتی در معرض هوای آزاد میذاریم کاملا خشک بشه. از اینجا به بعد با دوساعت وقت آزاد و صرف حوصله در یک هوای آفتابی که حتی یک تیکه ابر تو آسمون نباشه شروع به سرمه گرفتن میکنیم..دلیل آسمون بدون ابرو هم این است که سورمه مشکی تر و باثبات تر میشه.

lemoo-0117

یک سوزن لحاف دوزی یا یک سیم به بلندی قلاب بافتنی یا قلاب بافتنی به بادام فرو میکنیم و رو اجاق روشن میگیریم همینقد که شروع به سوختن و دود کردن کرد به آرامی زیر سینی استیل یا کاسه استیل یا کاسه پیرکس نشکن میگیریم. حکمت بلندی سیم اینجاست که داخل کاسه حرارت ایجاد میشه .توجه داشته باشیم فاصله نوک آتیش زرد بادام یا فندوق درحال سوختن و دود کردن اژ سطح داخل کاسه ۲سانت باشه و براحتی نشست دوده بر سطح کاسه رو ببینید. اگر فاصله کمتر باشه زیاد دوده نمیده و اگر فاصله بیشترباشه دوده از کاسه خارج و در فضای اطراف پراکنده میشه.. اگر حوصله خرج کنید از تمام دانه ها دوده بگیرید در پایان ، دوده ی ضخیمی در سطح کاسه حاصل خواهد شد که تا دو سال تاریخ مصرف دارد و راه دیگر اینکه می توانید همه بادامهارا با سوزن به سیب زمینی وصل کنید و همه را یکجا آتش بزنید .

سرمه ی ما آماده شده حال پس از سرد شدن آن را در یک ظرف سرمه دان تمیز خالی کنید و مورد استفاده قرار دهید


پیشنهاد می کنیم ... LEMOO-7896454 lemoo-052 عثمان-دوز--و-روبان-دوز-
admin ۰۵ / ۱۰ / ۱۳۹۴ 1 دیدگاه مشاهده : 5,139 بار
  1. آ می‌گه:

    ممنون این توضیحات از همهتوضیحاتی که تو گوگل سرچ کردم کاملتر بود

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)