طرز تهیه ترشی گردو

طرز تهیه ترشی گردو

images

ترشی گردو

ترشی گردو یکی ازانواع ترشیهای بسیارمطبوع وخوشمزه می باشد که اگر یک دفعه آن را تجربه کرده باشید مطمئنا از آن لذت می برید. از خواص ترشی گردو یا به اصطلاح محلیها گردو ترشی،برای دفع کرم کدو مناسب است. بهتر است که برای تهیه آن از اردیبهشت ماه یا خرداد ماه به فکر باشید چون هر چه گردو تازه و کوچک تر باشد مناسبتر برای درست کرن ترشی می باشد  که به لحاظ ظاهری هم آن را زیباتر می کند.ترشی گردو یکی از ترشیهای محلی استان همدان می باشد.

مواد لازم برای تهیه ترشی گردو

گردوی تازه / یک کیلو
برگه زرد آلو خشک شده / یک کیلو
تمبر هندی / سه قاشق غذاخوری
جوز هندی/ یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه / نصف قاشق مرباخوری
سرکه / دو لیتر
شکر/ نصف لیوان
نمک / یک قاشق مرباخوری
ادویه مخصوص ترشی/ دو قاشق مرباخوری

images

طرز تهیه ترشی گردو

برای تهیه ترشی گردو باید ابتدا چاشنی این ترشی را آماده کنید که برگه زردآلو را در سرکه به مدت یک روز بریزید تا کاملا خیس بخورد ، بعد تمبر هندی را در سرکه حل کنید و برای یک روز بگذارید بماند. این دو ماده باید صاف و غلیظ باشد
سپس آن را از آبکش عبوردهید تا عصاره تقریبا غلیظی مانند رب بوجود بیاید.سپس گردوهای تازه را به مدت دو یا سه دقیقه بجوشانید، با دستکش پوست نازک وسیاه رنگ آن را بگیرید، سپس گردوها را به مدت چهار روز در آب سرد بریزید و صبح  و بعدازظهر آب آن را عوض کنید، بعد آن را جلوی آفتاب بگذارید و تا یک ساعت زیر نور مستقیم آفتاب قرار دهید.این مراحل قبل از آماده سازی ترشی گردو شما می باشد حال باید برگه زردآلو و تمبر هندی صاف شده را داخل ظرفی بریزید و جوز هندی ، شکر، نمک، ادویه ترشی ، فلفل سیاه و نصف لیوان سرکه اضافه کنید ، بعد گردوها را به این چاشنی اضافه کنید و به مدت دو هفته اجازه دهید تا ترشی گردو شما جا بیافتد.

خواص گردو

درباره خواص گردو و ترشی گردو بسیار در طب پزشکی و سنتی سخن گفته شده است. طبع گردو گرم و بسیار چاق کننده و مفید برای تقویت حافظه است.روغن طبیعی گردو برای درمان دردهای استخوان و مفاصل مفید می باشد. گردوازنظرروی خیلی غنی است و سه نقش عمده دربدن ایفا میکند. درتقویت سیستم ایمنی موثراست مخصوصا دربرابربیماریهای عفونی مانند سرماخوردگی و دیگر اینکه باعث کاهش افسردگی و افزایش شادی ونیروهای روحی وروانی می گردد وموجب افزایش اشتها ورشد طولی استخوان ونیز افزایش قد می گردد.گردوغنی ازاسیدهای چرب اشباع نشده می باشد که تاثیرمهمی درکاهش کلسترول خون دارد ونیزموجب کاهش قندخون می گردد. افزايش قابليت ارتجاعی رگ های بدن ومحافظت در برابر بيماری قلبی،افزايش قدرت ذهن وهوش ، مفيد برای تنگی نفس،جلوگيری از ورم مفاصل،مفيد در بيماری های پوست ،ضد سرطان ، دارای آنتی اکسيدان ، محافظت از سيستم ايمنی ، جلوگيری از لخته خون ، تنظيم سوخت و ساز در بدن، تنظيم فشار خون ، تنظيم قند خون ، جلوگيری از پارکينسون و آلزايمر، جلوگيری از سنگ کيسه صفرا ، حفاظت از استخوان از دیگرخواص  های گردو می باشد.


پیشنهاد می کنیم ... mojitofrozen lemoo-33361 lemoo-0200
admin ۰۸ / ۱۰ / ۱۳۹۵ بدون دیدگاه مشاهده : 75 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)