طرز تهیه ترشی لبو

مواد لازم برای تهیه ترشی لبوی زمستونی:

  • ۵ عدد لبوی متوسط
  • نیم لیتر  سرکه سفید    

lemoo-035

طرز تهیه ترشی لبو

ابتدا لبوها را در قابلمه با ۵ لیوان آب بپزید . در قابلمه را برندارید تا رنگ لبو خوب و قرمز شود .۲ الی ۳ ساعت طول می کشد.

۲٫ پس از سرد شدن ، لبوها را به اندازه دلخواه برش بزنید می توانید از قالب های برشی زیبا مدل ماه و ستاره و … استفاده کنید.

لبوها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن تا جایی که کاملا روی لبوها گرفته شود ، سرکه بریزید .

زمان مصرف ترشی لبو به خودتان بستگی دارد اما زمانی که ما برای مصرف در نظر گرفتیم یک هفته پس از تهیه بود حال بستگی به ذائقه شما دارد

پیشنهاد می کنیم ... lemoo.ir-336 photo_2016-12-14_19-55-34 lemoo-0229
admin ۰۲ / ۱۰ / ۱۳۹۴ بدون دیدگاه مشاهده : 67 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)