طرز تهیه انواع فالوده

مواد لازم:

    هلو و شلیل و یا زردآلوی رسیده و برش خورده   ۲ پیمانه
     شیر فاقد چربی  ۱ پیمانه

lemoo.ir-x3n
    ماست هلوی کم چربی  ۱۷۰ گرم
     یخ خرد شده  ۱ پیمانه

طرز تهیه انواع فالوده

در مخلوط کن میوه ها و شیر و ماست را ترکیب می کنیم تا وقتی که صاف و یک دست شود. به تدریج یخ ها را اضافه می کنیم و باز هم به مخلوط کردن ادامه می دهیم. در صورت تمایل هر لیوان را با میوه ای تازه آرایش دهید.

 فالوده زغال اخته:

مشابه فالوده هلو می باشد اما به جای هلو از زغال اخته استفاده می شود بدین ترتیب که از ۱/۵ پیمانه زغال اخته و نصف پیمانه شاتوت یخ زده یا تازه را استفاده می شود.

 فالوده توت فرنگی:

مشابه فالوده زغال اخته از ۱/۵ پیمانه توت فرنگی و نصف پیمانه تمشک استفاده می شود.

 فالوده مخلوط:

از مخلوطی از زغال اخته و توت فرنگی بدست می آید اما یخ استفاده نمی شود. مخلوط آماده شده را درون قالبهای مورد نظر ریخته و روی آنها را فویل می کشیم و شکافی روی فویل می دهیم و به مدت ۴ الی ۶ ساعت در فریزر قرار می دهیم.


پیشنهاد می کنیم ... lemoo.ir-fgg lemoo.ir-57-8546 مربا-و-شربت-توت-فرنگ--540x3
admin ۲۹ / ۰۴ / ۱۳۹۵ بدون دیدگاه مشاهده : 204 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)