آموزش مسقطی

مسقطی زعفرانی

نشاسته ۳۰۰ گرم  .  شکر ۶۰۰ گرم  .  کره ۲۵۰ گرم  .  آب سرد ۸ لیوان

گلاب ۱ لیوان  .  آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری  .  خلال پسته و زعفران دم کرده به مقدار لازم

آموزش مسقطی

masghati-sorati-lemoo

طرز تهیه مسقطی : نشاسته را با آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود سپس از صافی رد کنید تا یکدست شود ؛ قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون ان بریزید ، شکر و زعفران را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته غلیظ شود.

پس از اینکه نشاسته خودش را گرفت گلاب و کره را اضافه و مخلوط کنید سپس از روی حرارت بردارید و داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و پخش  کنید روی آن پودر پسته بپاشید ، قالب را درون یخچال قرار دهید تا مسقطی خودش را بگیرد سپس برش بزنید و سرو کنید.

نکته ها : حرارت باید ملایم باشد تا مسقطی خشک و سفت نشود ، میتوانید بجای خلال پسته از خلال بادام ، پودر نارگیل و … هم استفاده کنید.


پیشنهاد می کنیم ... lemoo.ir-b-468 lemoo.ir-fghex lemoo-0465
admin ۲۴ / ۰۹ / ۱۳۹۴ بدون دیدگاه مشاهده : 234 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)