آموزش ساخت شمع معطر

شمع سازی یکی از هنرهایی است که علاوه بر این که موجب سرگرمی می شود نیز زمینه های اشتغال را فراهم می کنید و شما به راحتی و با حداقل مواد در منزل می توانید این شمع های زیبا را بسازید

lemoo.ir-shame-moatar-200x200

آموزش ساخت شمع معطر

مواد و وسایل لازم برای ساخت شمع معطر:
– موم پارافین
– استریک اسید
– لیوا
– فتیله و نگهدارنده فتیل
– رن
– روغن معط
– کاسه فلز
– دماسنج
– ظرف فلزی دوطبقه برای جوشاندن آب و یا یک کاسه فلزی داخل یک ماهیتابه آب جوش

۲

 ترکیبات را مخلوط کنید.
مقدار مناسب استریک اسید را در یک ظرف بریزید. اسید و موم باید به نسبت ۱ به ۱۰ مخلوط شوند یعنی مثلاً به ازای ۲۰ گرم اسید، ۲۰۰ گرم موم نیاز خواهد بود. اسید را داخل کاسه‌ی روی آب جوش گرم کنید (هیچگاه اسید را در معرض حرارت مستقیم قرار ندهید). کمی رنگ به آن اضافه کنید و بگذارید حل شود.

lemoo.ir-05x900

۳

 موم را به مقدار مناسب با محلول رنگ و اسید ترکیب کنید.
پس از اینکه موم با محلول رنگ و اسید ترکیب شد، بسته به میزانی که می‌خواهید شمعتان معطر باشد، روغن معطر به ترکیب اضافه کنید. قبل از برداشتن از روی حرارت، با یک دماسنج دمای موم ذوب شده را کنترل کنید و هنگامی که به ۸۰ درجه سانتی‌گراد رسید آن را از روی حرارت بردارید. برای اینکه مطمئن باشید موم را بیش از حد حرارت نمی‌دهید بهتر است آن را داخل یک کاسه گذاشته و کاسه را داخل ظرف آب جوش قرار دهید.

۴

 فتیله را آماده کنید.
فتیله شمع معطر تان را به کمک نگهدارنده‌ی فتیله در وسط لیوان قرار دهید و با ریختن مقداری موم ذوب شده در ته لیوان آن را ثابت کنید.

۵

 فتیله را به کمک یک تکه چوب یا مداد نگهدارید.
صبر کنید تا موم سرد شود و به شکل جامد دربیاید.

۶

 بقیه‌ی موم را داخل لیوان بریزید.
یک تکه کاغذ یا روزنامه زیر لیوان قرار دهید تا از ریختن موم به اطراف جلوگیری کند. موم آماده شمع معطر تان را داخل یک کاسه فلزی بریزید و سپس به آرامی آن را داخل لیوان بریزید.

۷

 موم بیشتری به لیوان اضافه کنید.
موم پس از سرد شدن کاهش حجم می‌دهد، بنابراین بعد از اینکه اولین بار موم را داخل لیوان ریختید باید با استفاده از یک مداد یا تکه چوب سوراخ‌های کوچکی در نزدیکی فیتیله‌ی آن ایجاد کنید تا حباب‌های هوا داخل شمع باقی نمانند. با سرد شدن موم، وسط آن پایین می‌رود و باید باز هم موم ذوب کنید و روی شمع معطر تان بریزید.

۸

 این کار را ادامه دهید.
آنقدر موم به شمع اضافه کنید تا سطح آن صاف شود.

۹

صبر کنید تا موم سرد شود و بگیرد.
بسته به اندازه‌ی شمع، چند ساعتی طول می‌کشد تا شمع کاملاً بگیرد. پس از اینکه کاملاً سرد شد، مداد یا تکه چوب نگهدارنده فتیله را بردارید و قبل از روشن کردن شمع، اضافات انتهای فتیله را ببرید.

نکات و هشدارها

استفاده از روغن‌های خالص طبیعی عطر شمع را بیشتر می‌کند. رایحه‌ی آنها ماندگارتر است و نسبت به روغن‌های مصنوعی سالم‌تر است.

هنگام کار با اسید خیلی مواظب باشید.

حواستان به نقطه‌ی ذوب موم باشد! آن را بیش از حد گرم نکنید، موم نقطه‌ی جوش ندارد بلکه شعله‌ور می‌شود. پس حتماً برای گرم کردن آن به جای استفاده از حرارت مستقیم، آن را روی آب جوش قرار دهید تا از پخش یکنواخت حرارت مطمئن باشید. شمع زیبای ما آماده شده است شما هم می توانید آن را در ظروف فانتزی آماده کنید و از آن لذت ببرید


پیشنهاد می کنیم ... lemoo-4102a 1290_candlestick_pasta LEMOO.IR-13173
admin ۰۳ / ۱۲ / ۱۳۹۴ بدون دیدگاه مشاهده : 524 بار

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)